Гостра яловичина з корейським кімчі

Гостра яловичина з корейським кімчі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Гостра яловичина з корейським кімчі

Приготувати яловичину з гострим смаком досить просто, особливо, коли під рукою є всі необхідні спеції. Представляємо вам страву корейської кухні для справжніх цінителів “гострого”.

300 грам яловичої вирізки;

2 стручка гострого перцю;

пучок кінзи;

дві цибулини;

три зубці часнику;

одна китайська капуста;

один дайкон;

імбир і перець чилі;

зелена цибуля;

рибний соус.

1. За добу до приготування представленого страви замаринуйте яловичину. Для цього нарубайте цибулю і кінзу. Змішайте цибулю, кінзу і м’ясо разом і залиште маринуватися.

2. На наступний день, нарубаєте дрібно часник і гострий перець. Яловичину викладіть на деко, застелене фольгою. Зверху викладіть овочі. Загорніть м’ясо і відправте випікатися до готовності.

3. Підготуйте капусту, нарізавши крупно. Дайкон нарубайте смужками і додати до капусти. Приправте інгредієнти цукром і сіллю.

4. Всі інші інгредієнти подрібніть в блендері і змішайте з рибним соусом. Заправте соусом капусту з дайконом.

5. Готове м’ясо наріжте шматочками і подавайте з корейським кімчі до столу.