Рулетики з кабачка з фаршем

Рулетики з кабачка з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готується швидко. З начинкою можна експериментувати. Наприклад взяти фарш з курячого м’яса. Тоді калорійність страви зменшиться.

Інгредієнти

Фарш змішаний (свинина,яловичина) – 300 р.
Цибуля ріпчаста – 1 невелика
Помідор свіжий – 1 шт
Кабачок (молодий) – 2 шт
Сіль, перець – За смаком
Сир твердий – 200 г

Як приготувати Рулетики з кабачка з фаршем

Цей незвичайний рецепт простий в приготуванні і припаде до смаку і дорослим і дітям. Смак цієї страви дуже ніжний, а інгредієнти прості і знайдуться у кожної господині.

Покроковий рецепт

Готуємо інгрідієнти:
– у фарш додаємо цибулю і помідор, терті на тертці
– додаємо сіль, перець за смаком, все перемішуємо
– кабачок миємо, чистимо, тонко нарізаємо

Розкладаємо тонкі скибочки внахлест один на одного, як на фото. Тонко розкладаємо фарш.

Розкладаємо так, щоб було видно краю кабачків, щільним, але не товстим шаром.

Акуратно загортаємо рулет

Укладаємо на деко, посипаємо тертим сиром. Ставимо в розігріту до 180° духовку хвилин на 40.

Готові рулети викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!