Стейк з яловичини в маринаді з кави

Стейк з яловичини в маринаді з кави – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стейк з яловичини в маринаді з кави виходить з интереесным смаком, соковитим і смачним!

Інгредієнти

Яловичина – 600-700 г (стейк)
Кава – 1 чашка (міцного чорного або еспресо)
Гірчиця діжонська – 1,5 ст. л.
Часник – 2 зубчики часнику (дрібно нарізаний)
Цибулю-шалот – 1 шт. (дрібно нарізаний)
Бальзамічний оцет – 2 ст. л.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Цукор коричневий – 2 ст. л.
Сіль – 1/2 ч. л. (крупної солі)
Мелений чорний перець – 1 ст. л.

Як приготувати Стейк з яловичини в маринаді з кави