Індичка з перцевим соусом

Індичка з перцевим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шикарна вечеря, який можна приготувати на швидку руку.

Інгредієнти

Червоне м’ясо індички – 400 грам
Цибуля – 100 грам
Жирні вершки – 300 миллитров
Чорний перець горошком – 20 грам
М’ясний бульйон – 150 миллитров
Рослинна олія – 2 столові ложки
Сіль – за смаком
Чорний перець – За смаком
Вершкове масло – 50 грам

Як приготувати Індичка з перцевим соусом

В основному, стейки готують з яловичини, чомусь забуваючи про м’яса індички. А адже це дуже корисне, смачне і навіть дієтичне м’ясо. Перцевий соус шикарний сам по собі, але зі стейками він поєднується найкраще. Соус виходить дуже приємний, наповнюючи ароматом всю кухню. Спробуйте приготувати таку страву, точно не пошкодуєте!

Покроковий рецепт


Червоне м’ясо індички (філе гомілки, стегна), порізати великими шматками. Розжарити на сковороді 2 столові ложки масла. За хвилину до початку готування обмазати м’ясо сіллю і перцем. Обсмажувати стейки по 5 хвилин з кожної сторони.



Цибулю дрібно порізати, у сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажувати цибулю 3-5 хвилин.


Перець горошком розмолоти вручну (дном каструлі) або спеціальним пристроєм до крупинок в 1 міліметр. Влити до цибулі жирні вершки і всипати мелений перець. Варити до стану густого соусу.
Страви подавати зі свіжими овочами.