Індичка з перцевим соусом

Індичка з перцевим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Червоне м’ясо індички (філе гомілки, стегна), порізати великими шматками. Розжарити на сковороді 2 столові ложки масла. За хвилину до початку готування обмазати м’ясо сіллю і перцем. Обсмажувати стейки по 5 хвилин з кожної сторони.



Цибулю дрібно порізати, у сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажувати цибулю 3-5 хвилин.


Перець горошком розмолоти вручну (дном каструлі) або спеціальним пристроєм до крупинок в 1 міліметр. Влити до цибулі жирні вершки і всипати мелений перець. Варити до стану густого соусу.
Страви подавати зі свіжими овочами.