Овочеве рагу з яловичиною на сковороді

Овочеве рагу з яловичиною на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В цьому рагу дуже багато різноманітних корисних овочів, які можна знайти навіть у зимовий час.

Інгредієнти

Яловичина – 500гр
Сало або свиняча шкура – 40гр
Цибуля ріпчаста – 2шт
Картопля – 6 шт Середнього розміру
Червоний солодкий перець – 1шт
Брокколі – 250гр
Кабачки – 1шт
Зелений горошок – 100г Заморожений
Томатна паста розбавлена водою – 2ст.л пасти на 1ст.л води
Кріп – Пучок
Листи білокачанної капусти – 5шт
Рослинна олія – 1/3 склянки
Часник – 3 зуб
Сіль – Щіпка
Чорний перець мелений – За смаком
Куркума – Щіпка

Як приготувати Овочеве рагу з яловичиною на сковороді