Картопляна запіканка з фаршем з індички

Картопляна запіканка з фаршем з індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти: картопля фарш індички, сир, майонез і приправи з сіллю.

Інгредієнти

Картопля – 4-5 шт.
Фарш індички – 200-300 р.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Приправа з сіллю – за смаком
Сир твердий – 100-150 г
Майонез – за смаком

Як приготувати Картопляна запіканка з фаршем з індички

Що може бути простіше, ніж приготування вечері в духовці? Склав все на деко, поставив і забув на годину). Тому страви в духовці – відмінна економія вашого часу. Поки готується їжа, ви займаєтеся своїми справами.

Цей рецепт смачної запіканки з картоплею і фаршем індички під сирною скоринкою. Просте блюдо, з яким впорається будь-яка господиня, навіть починаюча. Ще плюс цієї запіканки, це відносно невелика калорійність за рахунок містяться інгредієнтів. Індичка вважається дієтичним м’ясом, сир беріть з меншим відсотком жирності, аналогічно і майонез.

Покроковий рецепт

Картопля подрібнюємо.



У фарш додаємо цибулю, тертий на тертці, приправи за смаком. Перемішуємо, викладаємо на дно порційних формочок для запікання.

Зверху подрібнену картоплю, потім сир, тертий на тертці і майонез. Відправляємо в розігріту духовку приблизно на годину.

Подаємо гарячим. Приємного апетиту!