Картопляне рагу з кабачків і баклажанів з лісовими грибами

Картопляне рагу з кабачків і баклажанів з лісовими грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рагу з кабачками, баклажанами, картоплею з перетертими лісовими грибами – смачне і ароматне друге блюдо. В ньому багато вітамінів і мікроелементів

Інгредієнти

Картопля – 1 шт.
Кабачки – 0,5 кг
Баклажани – 0,8 кг
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Лісові гриби перемелені – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком

Як приготувати Картопляне рагу з кабачків і баклажанів з лісовими грибами