Картопляне рагу з кабачків і баклажанів з лісовими грибами

Картопляне рагу з кабачків і баклажанів з лісовими грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочі повинні бути в щоденному меню будь-якої людини. Але взимку вони дорогі і не всі можуть дозволити їх купувати в супермаркетах. В цьому випадку нам на допомогу приходять заморожені овочі. Експерти кажуть, що в них зберігаються всі корисні вітаміни та мікроелементи, які є у свіжих. Смак у них, звичайно ж, не такий як у свіжих, але все можна поправити приправами. Я пропоную урізноманітнити смак заморожених овочів сухими лісовими грибами. Але не цілими, а перемеленими. Тоді рагу швидко готується.

Покроковий рецепт