Ароматна картопелька з креветками і оселедцем

Відварна картопля з слабосоленої селедкочкой…мм-м. Одне з найулюбленіших страв на Русі. Даний рецепт відрізняється тим, що картопля служить “тарілочками” і рецепт додані креветки і паростки пшениці.

Інгредієнти

картопля – 4 шт.
креветки очищені – 70-100 г
вода – 1 стакан
оселедець слабосолона – 100 г
паростки пшениці – 50 г можна замінити на будь-листя салату
зелень для прикраси – будь-яка
мелений перчик – за смаком

Як приготувати Ароматна картопелька з креветками і оселедцем

Відварна картопля з слабосоленої селедкочкой…мм-м. Одне з найпростіших і швидких страв на Русі. Даний рецепт відрізняється тим, що картопля служить “тарілочками” і рецепт додані креветки і паростки пшениці.Дане блюдо готується в мікрохвильовій печі.

Покроковий рецепт

Картоплини обробити і розрізати навпіл, покласти на тарілку і відправити в мікрохвильову піч для приготування на повній потужності на п’ять хвилин до готовності. Креветки помістити в посуд з водою, поставити в піч на повну потужність для варіння приблизно дві-три хвилини. Далі витягнути, рідина злити, креветкам дати охолонути. Оселедець (я беру готове філе) нарізати на невеликі шматочки, закинути в чашу з креветками. Туди ж додати паростки пшениці.

У охололих половинок картоплин видалити середину, перетворивши їх на тарілочки. Далі ці серединки нарізати дрібно. Закинути порізану картоплю в раннє приготовану суміш, підсолити, поперчити, заправити 1 ложкою майонезу і все перемішати.

У кожну половинку картоплини вмістити отриману масу. Подавати на стіл, прикрасивши перед подачею наявної зеленню.

Дивіться також:  Запіканка овочева зі свинячим фаршем