Картопляне рагу з кабачків і баклажанів з лісовими грибами

Картопляне рагу з кабачків і баклажанів з лісовими грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Кабачки і баклажани промити, нарізати кубиками.

2. Картоплю, цибулю та моркву також промити, очистити. Картоплю і цибулю нарізати кубиками. Моркву на терти на крупній тертці.

3. Спочатку на сковороді обсмажити цибулю. Потім додати картоплю з морквою і також трохи обсмажити.

4. Додати кабачки з баклажанами. Добре все перемішати. Влити трохи води. Воду додавати по мірі википання.

5. Всипати грибну приправу, посолити, поперчити і добре перемішати. Накрити овочі кришкою і тушкувати до готовності.

6. Таке рагу може тривалий час зберігатися в холодильнику. Досить потім просто розігріти його в мікрохвильовці.