Класичний гювеч з свинини

Класичний гювеч зі свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Особливість такого болгарського страви полягає в тому, що його треба гасити в горщику з якими-небудь овочами

Інгредієнти

солодкий перець болгарський – три штуки
м’якоть свинини без кісток – 540 г
свіжа зелень рубана будь – яка- на свій смак
горошок зелений свіжий – 320 г
сіль – на смак
баклажани великі – дві штуки
ароматне масло рослинне будь – що на свій смак
спеції будь-для страв із свинини – на свій смак
великі помідори найсоковитіші – три штуки
великі часникові часточки, очищені – п’ять штук
великі бульби картоплі – шість штук
білий салатний цибуля великий – одна штука

Як приготувати Класичний гювеч з свинини