Пиріг з картопляно-грибний начинкою і курячою грудкою

Пиріг з картопляно-грибний начинкою і курячою грудкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Можна готувати цей пиріг в незалежності свято у вас на носі або це будній день

Інгредієнти

Борошно – 500 г
Масло вершкове – 200 г
Сіль – 0.5
Розпушувач – 0.5
Яйце – 1 шт.
Кефір – 100 мл
Начинка:
Куряче філе – від 1 грудки
Рослинне масло – 1 ст. ложка для смаження
Сіль і перець – за смаком
Бекон – 50 г
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Гриби печериці або інші – 100 г
Картопля – 2-3 шт.
Для оформлення:
Жовток курячий – 1 невеликий
Молоко – 1 ст. ложка
Кунжутне насіння – 1 ч. ложка

Як приготувати Пиріг з картопляно-грибний начинкою і курячою грудкою