Курка по-нормандськи з картоплею

.

Інгредієнти

Куряче філе – 800 г
Часник – 3 зубчики
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Приправа для курки
Сметана – 100 г
Картопля – 5-7 шт.
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Курка по-нормандськи з картоплею

Покроковий рецепт

Філе курки натерти сіллю і приправою для курки.

На розпеченій сковороді з рослинним маслом на сильному вогні обсмажити філе до хрусткої скоринки.

Перевернути. Обсмажувати ще 10 хвилин, збавивши вогонь. Додати нарізану півкільцями цибулю і часник кружечками. Залишити смажитися при закритій кришці. А поки….

Чищений картоплю нарізати кружечками.

У 200 мл води розчинити 100 г сметани. Додати спеції, трохи солі, перець (за бажанням).

Тепер на курку викласти шарами картоплю. Залити сметанною сумішшю. Тушкувати при закритій кришці на слабкому вогні до готовності картоплі. Курочка виходить соковитою, а картопля м’яким і ніжним.

Подавати порційно. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжні картопляно-гарбузове ньоккі