Курка по-нормандськи з картоплею

Курка по-нормандськи з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Філе курки натерти сіллю і приправою для курки.

На розпеченій сковороді з рослинним маслом на сильному вогні обсмажити філе до хрусткої скоринки.

Перевернути. Обсмажувати ще 10 хвилин, збавивши вогонь. Додати нарізану півкільцями цибулю і часник кружечками. Залишити смажитися при закритій кришці. А поки….

Чищений картоплю нарізати кружечками.

У 200 мл води розчинити 100 г сметани. Додати спеції, трохи солі, перець (за бажанням).

Тепер на курку викласти шарами картоплю. Залити сметанною сумішшю. Тушкувати при закритій кришці на слабкому вогні до готовності картоплі. Курочка виходить соковитою, а картопля м’яким і ніжним.

Подавати порційно. Приємного апетиту!