Смажені курячі стегна в соєво-медовому соусі

Стегна виходять дуже соковиті, смачні і ароматні, з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти

Курячі стегна – 4 шт.
Часник – 3 зубчики
Соєвий соус – 70 мл
Мед – 1 столова ложка з верхом
Насіння пажитника – 1 столова ложка
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки
Каррі – 1 чайна ложка
Чікен масала – 1/2 їдальні ложки
Зіра – 1/2 їдальні ложки
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки
Імбир мелений – 1/2 їдальні ложки
Сіль – за смаком
Оливкова олія – 3 столові ложки

Як приготувати Курячі стегна смажені в соєво-медовому соусі

Інгредієнти для приготування стегон можна знайти практично в будь-якому магазині. Не вимагатиме великих зусиль. Готується досить швидко.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування стегон.

З курячих стегон зняти шкіру.

Часник видавити через землянку.


Додати мед до часнику і перемішати.


Додати в часниково-медову суміш чікен масалу, каррі, гарам масалу, насіння пажитника, корицю, зіру, мелений імбир. Все добре перемішати.

Додати соєвий соус і оливкове масло, за бажанням – трохи солі. Зробити маринад. Замаринувати стегна на 1 годину.

У холодну сковороду без додавання олії викласти стегна і обсмажити до готовності на середньому вогні, періодично перевертаючи. За 5 хвилин до кінця готування закрити сковороду кришкою.

Блюдо готове. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курячі серця в гірчичному соусі