Куряча печінка, тушкована з кабачками

Такий субпродукт як куряча печінка – чудовий інгредієнт для готування багатьох різноманітних страв. Ми печінка загасили разом з овочами і молодими кабачками.

Інгредієнти

Печінка куряча – 400 гр
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Молодий Кабачок – 1 шт.
Масло рослинне – 40 мл
Сіль – за смаком
Паста томатна – 1,5 ч. л.
Спеції – за смаком
Вода – 300 мл

Як приготувати Куряча печінка, тушкована з кабачками

Для приготування курячої печінки візьміть інгредієнти за запропонованим списком. З кухонного начиння потрібно глибока сковорода, сотейник або підходяща за обсягом каструля, обробна дошка, ножик, терка, лопаточка або ложка для перемішування інгредієнтів. Печінка до моменту реалізації страви повинна бути розморожена. Печінку промити під прохолодною водою, видалити прожилки, якщо є.

Покроковий рецепт

На обробній дошці печінка нарізаємо на шматочки. У каструлі прогріваємо рослинне масло. Нарізку з курячої печінки викладаємо в масло, починаємо гасіння, періодично помішуючи. Не забуваємо субпродукт посолити за смаком.

Тушкуємо печінка приблизно 5-7 хвилин.

За цей час підготуємо інші інгредієнти. Морквину для гасіння з печінкою натираємо, цибулю дрібно рубаємо. Подрібнені овочі перекладаємо до печінки. Перемішуємо.

З молодого кабачка зрізаємо тонко шкірку. Нарізаємо кабачок прямо разом з дрібними кінця не сформованими насінням у формі шматочків. Викладаємо кабачок до печінки і овочів.

Додаємо улюблених приправ і спецій. Викладаємо трохи томатної пасти.

Вміст заливаємо кип’яченою водою.

Готуємо печінка з кабачками приблизно 25 хвилин.

Подавати тушковану курячу печінку з кабачками можна з макаронами або вашим улюбленим гарніром.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ситні курячі млинці з сиром