Куряча грудка, фарширована апельсином в духовці

Куряча грудка, фарширована апельсином в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Незвичайна і яскрава палітра смаків зі звичайних і повсякденних інгредієнтів.

Інгредієнти

куряча грудка – 1
апельсин – 0,5
сіль – за смаком
спеції – за смаком
кунжут – 1 ч. л.

Як приготувати Куряча грудка, фарширована апельсином в духовці

Коли набридли звичні рецепти можна урізноманітнити своє меню таким яскравим і соковитим стравою. Грудка чудово впишеться в раціон любителів своєї фігури, так і тих хто просто любить смачно поїсти.

Покроковий рецепт

У підготовленій грудці робимо надріз поздовжнього типу

Очищені апельсинові часточки вкладаємо у кишеню, попередньо підсолений

Удобрюємо нашу грудку з апельсином спеціями за смаком, можна імбир і паприку)

Закриваємо кишеньку і присмачую невеликою кількістю цедри апельсина

Загортаємо все у фольгу і відправляємо в розігріту духовку до 190 градусів на 20 хв

Дістаємо нашу страву, розкладаємо на тарілочки, розподіляємо кунжут на грудці і сервіруємо тарілочки.
Приємного апетиту.