Рулет з сала з курячим філе

З невеликої кількості інгредієнтів виходить чудовий рулет – альтернатива ковбасі.

Інгредієнти

сало – 500 г
філе куряче – 100 г
часник – 3 зубчики
сіль, спеції – за смаком

Як приготувати Рулет із сала з курячим філе

Рецепт моєї бабусі. Для мене цей рулет – смак дитинства, поряд з бабулиной смаженою картоплею і пиріжками.

Покроковий рецепт

Для приготування рулету знадобиться сало (попередньо зняти шкіру), приправа, сіль, часник, куряче філе (або інше м’ясо), можна взяти сало з проріззю, це вже хто як любить. Я люблю робити цей рулетик з курячим філе, оскільки воно більш ніжне, ніж інше м’ясо.

Сало посолити, посипати приправами, викласти часник.

Викласти на сало куряче філе.

Загорнути, закріпити зубочистками, щоб рулет в процесі приготування не розвертався.

Поставити в розігріту духовку. Запікати 1,5 години. В кінці приготування спробувати ножем, готовий рулет. Він повинен легко проколюватися.

Охолодити. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пиріг з картопляно-грибний начинкою і курячою грудкою