Куряча грудка, фарширована апельсином в духовці

Куряча грудка, фарширована апельсином в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У підготовленій грудці робимо надріз поздовжнього типу

Очищені апельсинові часточки вкладаємо у кишеню, попередньо підсолений

Удобрюємо нашу грудку з апельсином спеціями за смаком, можна імбир і паприку)

Закриваємо кишеньку і присмачую невеликою кількістю цедри апельсина

Загортаємо все у фольгу і відправляємо в розігріту духовку до 190 градусів на 20 хв

Дістаємо нашу страву, розкладаємо на тарілочки, розподіляємо кунжут на грудці і сервіруємо тарілочки.
Приємного апетиту.