Курка з мандаринами в беконі

Куряче філе, фаршироване мандаринами, смажене на сковороді. Куряче філе, загорнуте в бекон, допомагає залишатися м’яса соковитим.

Інгредієнти

Філе куряче – 4 шт.
Бекон – 8 смужок
Вершкове масло – 20-40 г
Мандарини – 1 шт.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Мелений чорний перець – за смаком
Каррі – (паприка)
Сіль – за смаком

Як приготувати Курка з мандаринами в беконі

У нас в родині дуже люблять бекон і він завжди лежить в запасі в холодильнику. Пропоную дуже цікавий і не клопітка блюдо. За рахунок бекону і масла курка виходить м’яка і ніжна, а страва виглядає яскраво і красиво! Побалуйте своїх рідних і друзів вишуканим блюдом.

Покроковий рецепт

Мандарин очистити від шкірки, розділити на часточки.

Підготувати смужки бекону, відокремивши їх один від одного.

Філе вимити, висушити. Зробити в м’ясі «кишеню». Покласти в нього 5-10 гр вершкового масла і 1 часточку мандарина. Масло кладеться для надання соковитості м’яса. Посипати спеціями і сіллю.

Потім кожен шматочок філе, загорнути в дві смужки бекону, ретельно затягуючи «кишені». Закріплювати бекон зубочистками або нитками не треба, зісковзувати він не буде.

Укласти шматочки на заздалегідь розігріту сковорідку з олією.

Смажити до рум’яності, потім перевернути. Другу сторону підсмажити до полурумяного стану і накрити кришкою (можна додати трохи води і згасити). Готувати до готовності, поки м’ясо не стане м’яким.

В ідеалі курячі рулетики поєднуються з рисовим гарніром. Подавати гарячим.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Запечені курячі стегенця