Мандарин очистити від шкірки, розділити на часточки.
Підготувати смужки бекону, відокремивши їх один від одного.
Філе вимити, висушити. Зробити в м’ясі «кишеню». Покласти в нього 5-10 гр вершкового масла і 1 часточку мандарина. Масло кладеться для надання соковитості м’яса. Посипати спеціями і сіллю.
Потім кожен шматочок філе, загорнути в дві смужки бекону, ретельно затягуючи «кишені». Закріплювати бекон зубочистками або нитками не треба, зісковзувати він не буде.
Укласти шматочки на заздалегідь розігріту сковорідку з олією.
Смажити до рум’яності, потім перевернути. Другу сторону підсмажити до полурумяного стану і накрити кришкою (можна додати трохи води і згасити). Готувати до готовності, поки м’ясо не стане м’яким.
В ідеалі курячі рулетики поєднуються з рисовим гарніром. Подавати гарячим.
Приємного апетиту!