Курка з сиром пармезан

Курка з сиром пармезан – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Необхідні інгредієнти: курка, пармезан, молоко.

Інгредієнти

Філе курки – 3 середніх шматка
Пармезан тертий – 130 гр
Борошно – 60 гр.
Сіль – 2 ч. ложки
Молоко – 400 мл
Майонез – 100 гр

Як приготувати Курка з сиром пармезан

Хочеться спробувати щось смачне з куркою? Тоді курка з пармезаном саме те! А як не зробити можна знайти підказку нижче.

Покроковий рецепт

Пармезан натираємо. Змішуємо борошно, сіль, 1/2 від натертого пармезану.

Обертаємо курку в цій суміші. І кладемо смажити в сковорідку на соняшниковій олії до золотистої скоринки.

Коли курка підсмажилася, наливаємо молоко і додаємо майонезу, сметани можна, якщо немає майонезу, або вершків. Перемішуємо.
Коли додали молоко, додаємо решту пармезан. Якщо залишилася суміш, яку використовували при оборачивании курки, то її теж можна висипати. Перемішуємо. Чекаємо, щоб всі пропеклося 10-15 хв.

Так виглядає готову страву! Воно буде примарним гарніром для макаронів, гречки, рису.