Крильця в соусі теріякі

Крильця, приготовані за цим рецептом, готуються дуже швидко, а результат виходить неймовірно смачним.

Інгредієнти

курячі крильця – 1 цк
цибуля – 2-3 шт
соєвий соус – 150 гр
часник – 5 головок
соус теріякі – 100 гр
сіль, перець – за смаком

Як приготувати Крильця в соусі теріякі

Сьогодні хочу поділитися з вами смачним рецептом приготування курячих крилець.

Покроковий рецепт

Вимиємо курячі крильця і обсушим паперовим рушником. Змішати в мисці обидва соусу, сіль, перець, часник, цибулю. В цю миску додати крильця і поставити маринуватися у холодильник на 1 годину.

Викладаємо крильця через на деко і випікаємо протягом 50 хв при температурі 180 градусів. При подачі можна додати зелень, а на гарнір мені дуже подобається гречка.

Подаємо крильця також з соусом теріякі. При запіканні в соусі крила виходять дуже смачними. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Шаурма з курячою грудинкою і блакитним сиром