Крильця в соусі теріякі

Крильця в соусі теріякі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні хочу поділитися з вами смачним рецептом приготування курячих крилець.

Покроковий рецепт

Вимиємо курячі крильця і обсушим паперовим рушником. Змішати в мисці обидва соусу, сіль, перець, часник, цибулю. В цю миску додати крильця і поставити маринуватися у холодильник на 1 годину.

Викладаємо крильця через на деко і випікаємо протягом 50 хв при температурі 180 градусів. При подачі можна додати зелень, а на гарнір мені дуже подобається гречка.

Подаємо крильця також з соусом теріякі. При запіканні в соусі крила виходять дуже смачними. Приємного апетиту!