Крильця «Барбекю» в маринаді на сковороді

Крильця «Барбекю» в маринаді на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соковиті, пряні крильця – смачне блюдо, яке подається в гарячому, і в холодному вигляді! Особливо оцінять чоловіки!

Інгредієнти

Курячі крильця – 1 кг.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 1 шт.
Маринад “Барбекю” – 100 гр.
Протерті томати – 200 гр.
Цукор коричневий – 2 ст. л.
Гострий перець – за смаком
Соєвий соус – 2 ст. л.
Масло рослинне – 2 ст. л.

Як приготувати Крильця «Барбекю» в маринаді на сковороді

Соковиті крильця «Барбекю» готувати не складно. Їх можна подавати як закуску або основну страву. Не обов’язково купувати соус «Барбекю», його можна зробити самим з знайомих продуктів. Порадуйте своїх близьких!

Покроковий рецепт




Спочатку підготуємо крильця. Для цього промиємо їх водою і наріжемо по суглобам. Найменший сегмент краще відкласти на бульйон. Маринуємо їх в маринаді 1 годину.




Розігріваємо сковороду з маслом і викладаємо крильця. Обсмажуємо з усіх боків майже до готовності протягом 20 хвилин.

Перекладаємо крила в блюдо.


На сковороду висипаємо дрібно порізану цибулю і обсмажуємо до прозорості.

Додаємо цукор і перемішуємо.


Як тільки цукор розчинився, додаємо гострий перець і дрібно порубаний часник. Обсмажуємо 1 хвилину.


У сковороду виливаємо протерті томати і соєвий соус. Перемішуємо і прогріваємо пару хвилин.


Додаємо в соус обсмажені крильця і тушкуємо під кришкою 10 хвилин, потім перевертаємо і тушкуємо ще стільки ж.

Крильця готові. Приємного апетиту!