ПП-рецепт: Тушкована курка з грибами в молоці

ПП-рецепт: Тушкована курка з грибами в молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В рецепті використовується молоко, але ви сміливо можете замінити молоко нежирними вершками (10%). Так страва тільки виграє в смаку.

Інгредієнти

куряче філе без шкіри – 800-1000 г або 1 лоток в супермаркеті
гриби печериці – 300 г або 1 підкладка
молоко 2.5 % – 1 стакан можна замінити вершками 10%
вода – 2 склянки для гасіння
сир твердий – 50 г за бажанням
сіль, спеції – за смаком
оливкова олія – для смаження

Як приготувати ПП-рецепт: Тушкована курка з грибами в молоці