Курячі стегенця в пікантному соусі

Курячі стегенця в пікантному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт курячих стегенець в пікантному соусі досить простий, так що буде під силу приготувати навіть недосвідченій господині. Подавайте з улюбленим гарніром або овочевим салатом.

Інгредієнти

Курячі стегна 1 кг
Майонез – 3 ст. л.
Чорний перець – за смаком
Сіль – 1/2 ч. л.
Суха аджика – 1 ч. л.
Гірчиця – 1 ст. л
Соєвий соус – 1 ст. л.

Як приготувати Курячі стегенця в пікантному соусі

Страви з курячого м’яса вважаються легкими, тому стегенця в поєднанні з соусом відмінно підійдуть для вечері. Соєвий соус надає той самий чарівний аромат, а гірчиця – специфічну гостроту.

Покроковий рецепт

Промити куряче стегно. Розморозити, якщо заморожені стегна.

Приготувати необхідні інгредієнти для соусу.

Всі інгредієнти змішати: гірчиця, майонез, перець, соєвий соус, аджика.

Соусом промазуємо кожен шматочок м’яса і залишаємо на 20-30 хвилин.

Готуємо під кришкою 20 хвилин з одного боку і 20 хвилин з іншого. М’ясо виходить соковитим і ароматним.