Печінка куряча по-індійськи

Печінка куряча по-індійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт не потребує багато зусиль.

Інгредієнти

Печінка куряча – 0,5 кг.
Помідори – 0,5 кг.
Цибуля ріпчаста – 3 головки
Кінза – невеликий пучок
Часник – 3 зубчики
Імбир мелений – 1 столова ложка
Перець чилі – 1 стручок
Перець червоний мелений – 1/4 чайної ложки
Коріандр мелений – 2 столові ложки
Куркума – 1 столова ложка
Гарам масала – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Масло вершкове – 50 гр.
Масло рослинне – 3 столові ложки

Як приготувати Печінка куряча по-індійськи