Соковиті курячі котлети з кабачком, цибулею

Соковиті курячі котлети з кабачком, цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З курячого філе і молодого кабачка можна приготувати чудові соковиті котлети, які чудово підійдуть для повсякденного меню.

Інгредієнти

жирне молоко – 30 мл
курячий фарш домашній – 600 г
білий перець тонкомолотий – 5 г
молодий кабачок невеликий – одна штука
сіль – за смаком
солодкий цибуля червоний невеликий – одна штука
скибочки черствого хліба – дві штуки
очищена часточка часникова не дуже велика – одна штука
будь дезодорована олія рослинна для смаження – 20 мл
мелені сухарі – 40 г

Як приготувати Соковиті курячі котлети з кабачком, цибулею

Інгредієнти:
– жирне молоко (36 мл);
– курячий фарш домашній (570 м);
– білий перець тонкомолотий (5 м);
– молодий кабачок невеликий (одна штука);
– адигейська сіль (за смаком);
– солодкий цибуля червоний невеликий (одна штука);
– скибочки черствого батона (дві штуки);
– очищена часточка часникова не дуже велика (одна штука);
– будь дезодорована олія рослинна для смаження (23 мл);
– мелені сухарі (46 м).

Покроковий рецепт

З скибочок черствого батона акуратно зрізати кірки, потім розкришити хліб в маленьку миску, влити достатню кількість молока, накрити посуд тарілкою або кришкою, залишити на десять хвилин у бік.

Від шкірочки молодий кабачок очистити і дрібно натерти його, відправити в миску, туди ж додати і домашній курячий фарш, насипати мелений перець, за смаком додати сіль.

Віджати набряклий батон і відправити його в миску з іншими інгредієнтами. Додати дрібно нарізаний зелений лук. Далі зволоженими руками перемішати все і з отриманої м’ясної маси сформувати круглі котлети.

Обваляти кабачково-курячі котлети з усіх сторін в сухарній паніровці, потім викласти їх у велику сковороду і обсмажити в гарячому маслі.

Подавати приготовані соковиті кабачково-курячі котлети рекомендується в гарячому вигляді зі сметанним соусом з гарніром.