З скибочок черствого батона акуратно зрізати кірки, потім розкришити хліб в маленьку миску, влити достатню кількість молока, накрити посуд тарілкою або кришкою, залишити на десять хвилин у бік.
Від шкірочки молодий кабачок очистити і дрібно натерти його, відправити в миску, туди ж додати і домашній курячий фарш, насипати мелений перець, за смаком додати сіль.
Віджати набряклий батон і відправити його в миску з іншими інгредієнтами. Додати дрібно нарізаний зелений лук. Далі зволоженими руками перемішати все і з отриманої м’ясної маси сформувати круглі котлети.
Обваляти кабачково-курячі котлети з усіх сторін в сухарній паніровці, потім викласти їх у велику сковороду і обсмажити в гарячому маслі.
Подавати приготовані соковиті кабачково-курячі котлети рекомендується в гарячому вигляді зі сметанним соусом з гарніром.