Курячі рулетики з начинкою із зелені та сиру

Курячі рулетики з начинкою із зелені та сиру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачними і легкими вийдуть курячі рулетики з ароматною зеленої начинкою і сиром. Можна приготувати на вечерю, так як куряче м’ясо легко засвоюється.

Інгредієнти

курячі грудки без кісток або куряче філе – чотири
яйце – одне
сир – 8 брусків
петрушка, базилік – по пучку кожної
цибуля ріпчаста – 1 невелика головка
олія рослинна або оливкова олія – для смаження
сушений орегано – за смаком
мелені сухарі – жменя
молоко – 4 столові ложки
перець з сіллю – за смаком

Як приготувати Курячі рулетики з начинкою із зелені та сиру

Сподіваюся, вам сподобаються ці смажені курячі рулетики з зеленню і сиром і ви зможете справити враження на ваших близьких!

Покроковий рецепт

1. Ріпчасту цибулю очистити, дрібно ріжуть і обсмажують до прозорості на олії.

2. Смажену цибулю змішують з посіченою зеленню. Перчать і солять. Додають невелику яйце для кращої зв’язки. Начинка вийшла.

3. Курячі грудки промивають, розрізають уздовж навпіл. Вийде вісім тонких шматочків. На кожен кладуть ложку начинки із зелені. На зелень викладають за бруска сиру.

4. Загортають куряче філе рулетом. Вмочують курячі рулети в молоко, потім в сухарі. Потім знову в молоко та сухарі.

5. Обсмажують рулети на сковороді на олії 15-20 хвилин, час від часу перевертаючи. (Якщо рулети розкручуються, можна скріпити для надійності зубочистками).

6. Подають рулетики гарячими, але можна використовувати і в якості холодної закуски.