Курячі потрухи в вершках з консервованою кукурудзою

Головне в цьому рецепті-це вершки повинні бути не менше 15% жирності. Якщо візьмемо менше, є ризик, що вони згорнуться. А так. все дуже легко і просто.
ПРИСТУПАЄМО.

Інгредієнти

курячі сердечка – 200 гр
куряча печінка – 200 гр
курячі шлуночки – 200 гр
кукурудза консервована – 250гр
вершки 15% або вище – 200мл
кріп – трохи для свіжості
рослинне масло – 2 ст. ложки
цибулина – 1шт для засмажки
морква – 1шт для засмажки
сіль,мелений перець – за смаком

Як приготувати Курячі потрухи в вершках з консервованою кукурудзою

Дуже смачне блюдо. Подається з будь-яким гарніром. Ситно і зовсім не дорого.

Покроковий рецепт

Ось, що нам знадобиться.

І так приступаємо…. Наші потрошки моєму, обрізаємо все лишнє (зайве-це жир на сердечках і прожилки на шлуночках, печінка просто ріжемо як Вам зручно) гарненько просушуємо. Потрухи підготували і відклали.

Тепер чистимо цибулю і моркву. Цибулю ріжемо дрібно, кубиками. А моркву натираємо на крупній тертці. ГОТОВЕ.

Переходимо до засмажки. На сковороду виливаємо рослинне масло, чекаємо трохи, що б масло нагрілося, кладемо цибулю, потім моркву. Під кришкою обсмажуємо, овочі повинні стати золотисті.

Після додаємо наші потрухи в сковорідку і смажимо на маленькому вогні.Не забуваємо помішувати. Коли потрошки поміняли колір(так як на фото), додаємо 1 склянку води.Солимо, перчимо за смаком. Тушкуємо хвилин 10-15.

Після того як вода випарувалася, додаємо наші вершки і кукурудзу. І тушкуємо 5 хвилин.

І в кінці прикрашаємо нашу страву кропом.

Приємного апетиту.

Дивіться також:  Плов з булгуром і куркою