Котлети з курячого фаршу з молодим кабачком

Курячі котлети з кабачком – соковита і ніжна закуска до вашого столу!

Інгредієнти

Курячий фарш – 250 г
Кабачок – 100 г
Сіль – за смаком
Чорний перець – щіпка
Борошно – опціонально
Манна крупа – 2 ст. л.
Цибуля – 1/2 шт.
Кріп – за смаком
Паприка – 1 ч. л.
Молоко – 25 мл

Як приготувати Котлети з курячого фаршу з молодим кабачком

Курячі котлети з кабачком – це смачне і ароматне блюдо з соковитою і неймовірно ніжною структурою. Блюдо корисне, дієтичне і дуже смачне. Щоб мінімізувати калорійність, можна приготувати котлети в духовці або пароварці, а манну крупу замінити крохмалем. Такі котлети відмінно доповнять картопляне пюре, добре в тандемі з часниково-сметанним соусом.

Покроковий рецепт

Дрібно подрібнити кріп і цибулю. Можна використовувати як зелений, так білий цибулю.

Змішати зелень з курячим фаршем, молоком і спеціями. Перемішати всі компоненти.

Всипати в масу манну крупу. Ретельно перемішати фарш.

Натерти кабачок на крупній тертці. Додати до фаршу і перемішати інгредієнти. Підсолити за смаком і залишити на п’ять хвилин, щоб маса настоялася.

Сформувати котлети будь-якої форми, яка вам до душі. Обваляти в житнього, пшеничного борошні або панірувальних сухарях. Обсмажити з двох боків до рум’яності.

Подавати гарячі апетитні та корисні котлетки до столу.

Приємного апетиту!

Дивіться також:  Курка, запечена в духовці медово-часниковому маринаді