Курячі шлуночки в морквяно-сметанному соусі

Курячі шлуночки в морквяно-сметанному соусі виходять дуже ніжні і смачні, просто тануть у роті.

Інгредієнти

Шлунки курячі – 0,5 кг.
Морква свіжа – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 2 головки
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки
Сметана – 1 стакан
Борошно – 3-4 столові ложки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Коріандр мелений – 0,5 столової ложки
Імбир сушений мелений – 0,5 столової ложки
Кориця – 1/4 чайної ложки

Як приготувати Курячі шлуночки в морквяно-сметанному соусі

Інгредієнти для приготування цієї страви знайдуться в будь-якому магазині. Блюдо дуже просте у приготуванні.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

Шлунки промити і відправити варитися в підсолену воду на 30 хвилин.


Поки шлунки варяться, дрібно порізати цибулю і відправити його в сковороду з розігрітим рослинним маслом.


Моркву натерти на крупній тертці і відправити в сковороду до цибулі.


У сметану додати 1/2 їдальні ложки борошна, чорний мелений перець, мелений імбир, мелений коріандр, корицю і сіль. Все перемішати.



Коли морква з цибулею обсмажиться, додати соус і прокип’ятити близько хвилини.


Відварені шлунки порізати.


Відправити порізані шлунки в сковороду з соусом і протушкувати близько 10 хвилин.



Блюдо готове. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!

Дивіться також:  «Полегшений» Цезар зі сметанним соусом