Котлети з курячого фаршу з молодим кабачком

Котлети з курячого фаршу з молодим кабачком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дрібно подрібнити кріп і цибулю. Можна використовувати як зелений, так білий цибулю.

Змішати зелень з курячим фаршем, молоком і спеціями. Перемішати всі компоненти.

Всипати в масу манну крупу. Ретельно перемішати фарш.

Натерти кабачок на крупній тертці. Додати до фаршу і перемішати інгредієнти. Підсолити за смаком і залишити на п’ять хвилин, щоб маса настоялася.

Сформувати котлети будь-якої форми, яка вам до душі. Обваляти в житнього, пшеничного борошні або панірувальних сухарях. Обсмажити з двох боків до рум’яності.

Подавати гарячі апетитні та корисні котлетки до столу.

Приємного апетиту!