Закуска – курка з папороттю й овочами

Закуска – курка з папороттю і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Саме головний інгредієнт – папороть, концепція смаку в ньому. Закуска ще смачніше, якщо дати постояти в холодильнику пару годин.

Інгредієнти

Філе курки – 2 шт
Папороть – 350 гр
Морква – 1 велика
Цибуля – 1 велика
Часник – 3 зубчики
Перець болгарський – 2 шт
Перець Чилі – 1 шт
Білий кунжут – дві чайних ложки
Рослинне масло – 75 г
Соєвий соус – дві столові ложки
Сіль – пів чайної ложки
Приправа для курки – пів чайної ложки

Як приготувати Закуска – курка з папороттю й овочами

Рецепт не складний. Підходить скоріше для сімейного вечері, або скромного застілля з друзями.

Покроковий рецепт

Обсмажити на олії курку з сіллю і приправою до золотистої скоринки, викласти в загальне глибоке блюдо.

На залишках олії від курки прихопити порізаний соломкою папороть, близько хвилини, що папороть не перестав шурхотіти. (ВАЖЛИВО: Якщо папороть круто посолен (домашнього посолу), потрібно вимочити його в трьох холодних водах протягом доби). При обсмажуванні не солити. Вкласти в загальну страву, не перемішувати.

Порізати цибулю, болгарський перець, морква. Обсмажувати на олії. Не солити. Коли почне з’являтися золотистий рум’янець додати розрізані за вздовж зубчики часнику (крупно), кунжут, стручек перцю Чилі цілком, соєвий соус. Тушкувати 2-3 хвилини. Дати постояти 3 хвилини. ПРИБРАТИ Чилі. Внести в загальну страву, добре перемішати. Дати настоятися в холодильнику. Приємного апетиту!)