Закусочний Рулет гострий з лаваша з салямі, яйцями і сиром

Закусочний Рулет гострий з лаваша з салямі, яйцями і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закусочний рулет з лаваша з ковбасою салямі, яйцем і гострим перцем – відмінна і швидка в приготуванні закуска на святковий стіл.

Інгредієнти

Лаваш – 1 шт.
Сир – 200 г
Яйця – 2 шт.
Сметана – 3 ст. л.
Червоний перець маринований – 7-8 шт
Ковбаса салямі – 150 г
Сіль – за смаком

Як приготувати Рулет закусочний гострий з лаваша з салямі, яйцями і сиром

Бувають дні, коли гості нагрянуть неждано-негадано. І часу на приготування складних страв зовсім не залишається. В такі моменти приходять на допомогу прості і легкі рецепти з готових продуктів.

Покроковий рецепт

1. Яйця відварити в киплячій води круто. Охолодити, очистити і нарізати на маленькі кубики.


2. З перчинок видалити плодоніжки і нарізати дуже дрібно.

3. Ковбасу нарізати також на маленькі кубики.


4. У мисці змішати сир, сметану, ковбасу, яйця і червоний перець. Посолити на смак.


5. Розстелити лаваш. Якщо лаваш дуже довгий, розрізати на смужки поменше. Намазати рівномірним шаром сирну масу на лаваш і скрутити в рулети. Поставити на годину в холодильник, щоб рулет просочився.


6. Поставити на годину в холодильник, щоб рулет просочився. Дістати з холодильника і нарізати на шматочки. Красиво викласти на тарілку.