Таке блюдо варто готувати до святкового столу. Любителі морепродуктів оцінять смак креветок, приготовлених таким цікавим способом.
Інгредієнти
Консервовані креветки – 200 г | |
Кукурудза консервована – 100 г | |
Відварне брокколі – 150 г | |
Готового желе – 300 мл | |
Для желе: | |
Рибні кістки – 150 г | |
Рисова горілка, імбир – по 10 г | |
Желатин – 10 г пакетик | |
Селера – за смаком | |
Петрушка – за смаком | |
Яйце – 1 шт. | |
Бадьян – за смаком | |
Кориця – за смаком | |
Гвоздика – за смаком | |
Оцет – за смаком | |
Перець – за смаком |
Як приготувати Холодець з креветок з кукурудзою і брокколі
Сторінка: 1 2