Заливне з креветок з кукурудзою і брокколі

Заливне з креветок з кукурудзою і брокколі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Таке блюдо варто готувати до святкового столу. Любителі морепродуктів оцінять смак креветок, приготовлених таким цікавим способом.

Інгредієнти

Консервовані креветки – 200 г
Кукурудза консервована – 100 г
Відварне брокколі – 150 г
Готового желе – 300 мл
Для желе:
Рибні кістки – 150 г
Рисова горілка, імбир – по 10 г
Желатин – 10 г пакетик
Селера – за смаком
Петрушка – за смаком
Яйце – 1 шт.
Бадьян – за смаком
Кориця – за смаком
Гвоздика – за смаком
Оцет – за смаком
Перець – за смаком

Як приготувати Холодець з креветок з кукурудзою і брокколі