Паштет з курячої печінки на сніданок

Паштет з курячої печінки на сніданок – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо дуже універсальне, і що найголовніше – натуральне.

Інгредієнти

Куряча печінка – 1 кілограм
Яйця – 2 штуки
Вершкове масло – 100 грам
Перець чилі або гострий соус – 20 грам
Сіль, перець – за смаком

Як приготувати Паштет з курячої печінки на сніданок

Паштет стане ідеальним сніданком до бутербродів. Куряча печінка дуже ніжна, і майже не має плівки, і при правильній обробці зовсім не гірчить. А в поєднанні з вершковим маслом отримає чудовий смак і аромат.

В рецепті представлені 2 варіанти – простий і пікантний.
Паштет можна зберігати в холодильнику до 2 тижнів.

Покроковий рецепт

Курячу печінку вимити і поставити варити в каструлю з підсоленою водою на півгодини.
Після готовності відокремити всі пленочки і жорсткі частини.


Печінку нарізати великими шматками.
Додати масло.
Збити блендером до однорідного стану.

Додати в суміш яйця, і знову вбити блендером.
Якщо паштет вийшов дуже густим, то в нього можна додати трохи води або молока.


Для пікантного варіанти можна додати гострий соус або один маленький перець чилі.