Закуска – фаршировані овочі із сиром і ковбаскою

Закуска – фаршировані овочі із сиром і ковбаскою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Навіть звичні фаршировані овочі можуть перетворитися в незвичайну і привабливу закуску. Потрібно лише докласти трохи фантазії.

Інгредієнти

стиглий твердий помідор – 2-3 штуки
великий солодкий перець – 2 штуки
Для начинки:
зелена цибуля – пучок, за смаком
копчена ковбаса чи не занадто жирна шинка – 150 грам
сир плавлений – 2 штуки
розм’якшене масло – за смаком

Як приготувати Закуска – фаршировані овочі із сиром і ковбаскою

Навіть звичні фаршировані овочі можуть перетворитися в незвичайну і привабливу закуску. Потрібно лише докласти трохи фантазії.

Покроковий рецепт

У перцю і помідорів потрібно зрізати верхівку і вичистити серцевину. Їх ми будемо фарширувати, поки відкласти в сторону.

Ковбасу порізати дрібними кубиками. У мисці перемішують ковбасу, дрібно порізану цибулю і масло.

Сир дрібно натирають і теж викладають в майбутню начинку. Ще раз все потрібно гарненько перемішати і нафарширувати овочі.

Начинку слід щільно утрамбувати. Потім перець і помідор помістити в холодильник, щоб начинка застигла.

Години через 3 можна нарізати овочі кружальцями — медальйонами (товщина 0,5 см). Виходить смачна і симпатична закуска, яка хороша і в будні і на свята.