Брускетта з соусом Песто

Брускетта з соусом Песто – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Брускетта – це гарячі італійські бутерброди. Шикарна швидка закуска так само підійде і для обіду до супу. Хліб виходить хрустким! А соус надає вишуканість.

Інгредієнти

Багет – (французький багет, довгий)
Оливкова олія – для смаження (можна рослинного)
Для соусу “Песто”:
Базилік свіжий – 50 г
Горішки кедрові – 70 г
Сир пармезан – 70 г
Часник – 2 зубчики
Сир пармезан – 70 г
Оливкова олія – 100 мл приблизно за смаком
Сіль – 1/3 ч. ложки

Як приготувати Брускети з соусом Песто