Бутерброди з оселедцем і лимоном

Бутерброди з оселедцем і лимоном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Бутерброди з оселедцем і лимоном

Легкі бутерброди з оселедцем і лимоном будуть відмінно виглядати на будь-якому святковому столі, а готувати таку закуску рекомендується з скибками житнього хліба.

Інгредієнти:

– плавлений сир (68 м);

– скибочки житнього хліба (шість штук);

– білий цибулю салатний невеликий (одна штука);

– маленький лимон (одна штука);

– філе слабосоленої оселедця (360 г).

Процес приготування:

Нарізати всі скибочки хліба по діагоналі трикутниками, перекласти ці хлібні шматочки на блюдо, після цього почистити і нашаткувати кільцями салатний цибулю, відправити його в яку-небудь маленьку мисочку, полити соком з половинки лимона. Залишити нашатковану цибулю маринуватися в лимонному соці хвилин на вісім, в цей же час необхідно нарізати тонкими пластинками або невеликими скибочками рибне філе.

Половину лимона порізати півкружальцями, після цього змастити всі хлібні трикутники плавленим сиром, зверху рівними порціями цибульні кільця. Далі розкласти скибочки або пластинки слабосоленої оселедця, прикрасити всі бутерброди лимонними півколами, закріпити їх шпажками, потім подавати святкову закуску до столу.