Бургер з морепродуктів, водоростями і соусом з чорнила каракатиці

Бургер з морепродуктів, водоростями і соусом з чорнила каракатиці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Бургер з морепродуктів, водоростями і соусом з чорнила каракатиці

Любите перекусити гамбургером?! Тоді швидше записуйте рецепт унікального бургера, який готують в кращих ресторанах азіатської кухні. Спробуйте один раз і ви будете готувати дуже часто. Для відтворення страви вам знадобиться трохи інгредієнти: булка – 1 штука;

морський коктейль – 100 грам;

вершки – 50 мл;

водорості морські – 60 грам;

чорнило каракатиці – 1 пакетик;

спеції – за смаком;

рибний бульйон – пів чарки мл;

зелена цибуля – 1 пучок.

1. Морський коктейль розморозьте і обсмажте до готовності.

2. Рибний бульйон прогрійте і додайте чорнило каракатиці. Додайте зелений рубаний лук і відставте остигати.

3. У соус влийте вершки і добре розмішайте. Перебити соус в пишну масу за допомогою блендера.

4. Булку розріжте на дві частини. Промажте соусом. Викладіть морепродукти і водорості.

5. Промажте водорості соусом і накрийте другою частиною булки.