Бутербродики з буряком і часником

Бутербродики з буряком і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бутербродики з буряком і часником – повсякденна закуска в обідній або вечірній перекус.

Інгредієнти

буряк молода – 2 невелика
часник – 1-2 зубчики
майонез – 2-3 столових ложки
французький багет – кілька скибочок
свіжа зелень – кілька гілочок
зелена цибуля – 2-4 пера

Як приготувати Бутербродики з буряком і часником

Тертий буряк з часником, майонезом і свіжим кропом – це рецепт, який спочатку був рецептом салату, постійно робила моя мама. Він один з моїх улюблених! Я вважаю, що ця закуска піднімає настрій, вона яскрава і гостренькі.

Покроковий рецепт

Пару свеколок відваріть до готовності. Коріння і стебла при цьому краще не обрізати, щоб не виварювалися всі вітаміни.

Готову буряк остудіть і потім почистіть.

Натріть буряк на середній або на дрібній тертці (це вже кому як подобається).

Часник почистіть і натріть на дрібній тертці (можна видавити через чеснокодавку).

У глибоку чашу перекладіть терту буряк і часник. Додайте в чашу майонез і сіль за смаком, добре перемішайте.

Багет наріжте скибочками. Викладіть на хлібець салат з буряка. Прикрасити свіжим кропом , рубаним зеленим цибулею і подавайте до столу. Приємного апетиту!