Тарталетки з фореллю і помідорами

Тарталетки з фореллю і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування цієї святкової закуски знадобиться всього одна пластина листкового тіста, а також філе слабосоленої форелі і в’ялені помідори.

Інгредієнти

листкове тісто бездріжджове – 1 пласт
філе слабосоленої форелі – 350 г
сире яйце куряче добірне – 1 шт.
подрібнена зелень – 1 ст. л.
перемелений перець чорний – за смаком
в’ялені помідори – 2 шт.
сирний сир – 4-5 ст. л.
ароматне масло оливкове – 3 ст. л.
оцет винний – 2 ст. л.
рукола або інша зелень – для подачі і прикраси

Як приготувати Тарталетки з фореллю і помідорами