Бургер з квасолевої котлетою, листом салату і томатом

Апетитний бургер з квасолевої котлетою, томатами і зеленню.

Інгредієнти

квасоля консервована – 1 банку
кукурудзяне борошно – 30 г
спеції – за смаком
лист салату – жменя
оливкова олія – 30 мл
чорна булка – 1 штука
томат – 1 штука

Як приготувати Бургер з квасолевої котлетою, листом салату і томатом

Дієтичний і корисний овочевий бургер – це прекрасний варіант для сніданку, другого сніданку і коли немає часу на їжу зовсім. Для його приготування знадобиться небагато інгредієнтів:
квасоля консервована – банку;
кукурудзяне борошно – 30 грам;
спеції – за смаком;
лист салату;
оливкова олія – 30 мл;
чорна булка – 1 штука;
томат – 1 штука.

Покроковий рецепт

1. Квасолю необхідно розім’яти і додати спеції. З цієї маси сформувати котлети, обваляти в борошні і відправити на сковороду смажитися до золотистої скоринки.

2. Томат і листя салату промити. Помідор нарізати гуртком.

3. Булку розрізати і трохи підсушити на сухій сковороді.

4. На першу частину булки викласти листки салату і томат, після, котлету і знову лист салату, томат.

5. Накрити бургер другою частиною булки.

Дивіться також:  Тости з філе матіаса і цибулею