Помідори з рисовим салатом з овочів і шинки

Помідори з рисовим салатом з овочів і шинки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легка закуска – фаршировані помідори з рисовим салатом з овочів і шинки.

Інгредієнти

Помідори – 4 шт.
Рис варений – 2 ст. ложки
Горошок – 2 ст. ложки
Кукурудза консервована – 2 ст. ложки
Шинка або варена ковбаса – 2 ст. ложки
Олія оливкова – 1 ст. ложка
Сіль – за смаком

Як приготувати Помідори з рисовим салатом з овочів і шинки

Порада: ви можете горошок, кукурудзу замінити вареною морквою, а ковбасу/шинку вареною куркою або грибами.

Покроковий рецепт

Як приготувати фаршировані помідори:
1. У помідорів зріжте кришечку. За допомогою чайної ложки вийміть м’якоть з кожного помідора.

2. Змішайте в мисці варений рис, консервовану кукурудзу, горошок.

3. Поріжте ковбасу або шинку кубиками, додайте до рису з овочами.

4. Заправте салат оливковою олією, посоліть за смаком, перемішайте.

5. Акуратно заповніть чашечки помідорів приготованою сумішшю. Подавайте до столу.