Салат із корейської моркви та тунця

Салат із корейської моркви та тунця – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Різноманіття салатів з приготуванням маринованої (корейської) моркви дивує. Цього разу пропонуємо приготувати вам простий швидкий салат з моркви і тунця.

Інгредієнти

Корейська морква – 150 г
Тунець консервований – 1 банка
Салат Радичу – 50 г
Сік лимона – 1 чайна ложка за бажанням

Як приготувати Салат із корейської моркви та тунця

Різноманіття салатів з приготуванням маринованої (корейської) моркви дивує. Цього разу пропонуємо приготувати вам простий швидкий салат з моркви і тунця.

Покроковий рецепт

Моркву викласти в чашу. Додати крупно порізану салат радичу, перемішати.

Додати консервований тунець (без рідини). Знову перемішати. При бажанні збризнути соком лимона.

Викласти салат з тунцем і корейською морквою на блюдо.
Легкий салат з рибою готовий!
Приємного апетиту!