Салат Сан-Ісідоро з тунцем

Сан-Ісідоро з тунцем

Інгредієнти

Яйця курячі – 2 шт.
Листя салату – 5 листків
Тунець – 1 банка (консервованого)
Ріпчаста цибуля – 1 головка (велика)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Маслини – за смаком
Оливкова олія – 3 ст. л.
Оцет яблучний – 1 ст. л.

Як приготувати Салат Сан-Ісідоро з тунцем

Спробуйте замість звичайної консервованої риби використовувати філе тунця – це сама ніжна і соковита частина риби, вона також продається консервованої в оливковій олії.

Покроковий рецепт

Яйця зварити круто, охолодити, очистити від шкаралупи. Салат промити, струсити воду. Викласти листя салату на дно салатника.

М’ясо тунця подрібнити виделкою прямо в банку, не зливаючи масло, до шматочків середнього розміру. Викласти рибу на салатні листя.

Цибулю почистити, нарізати тонкими півкільця. Викласти цибулю поверх тунця, посолити, поперчити за смаком.

Яйця розрізати кожне на 4 часточки. Прикрасити салат зверху яйцями і маслинами. В окремій мисці добре змішати оливкове масло і оцет. Полити цією заправкою салат.

Подавати до столу. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Пікантний рибний салат з тунцем